TimTim

سایت خبر خوان

دسر ژاپنی توکوروتن

چهارشنبه 20 شهریور 98 | 15:20 - virgool.io - 1
دسر ژاپنی توکوروتن
دسر ژاپنی توکوروتن
دسر ژاپنی توکوروتن

نودل ژاپنی

توکوروتن یک دسر ژاپنی هست که بیشتر از هزار ساله این نودل در ژاپن خورده می شود.

توکوروتن (Tokoroten)

یکی از سرگرم کننده ترین دسرهای ژاپنی توکوروتن است. توكوروتن از طريق جلبک زدن به منظور توليد ژله ايجاد می شود كه سپس به رشته فرنگی تبديل می شود. ژله خنک می شود و یک دسر محبوب برای ماه های تابستان است. تابستان های گرم ژاپن با این دسر خنک سپری می شود و مردم دیگر انتقادی نسبت به گرمای تابستان ندارند. این دسر یک ظرف تلخ است اما در ژاپن به عنوان یک دسر در نظر گرفته شده است. برای اضافه کردن کمی عطر و طعم به این ظرف شما می توانید سس سویا، کنجد و یا سرکه اضافه کنید. برای درست کردن این ظرف نودل یک ابزار سنتی لازم است که ژله را به رشته فرنگی که به عنوان تنتسکی شناخته می شود ولی خود ژاپنی ها با دست هم ژله را رشته می کنند.

ویرگول,دسر,ژاپن,غذا ژاپنی,دسر ژاپنی,نودل,